کمیته ذیل کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذایی با موضوع ساماندهی نان سبوس دار
هشتمین کمیته ذیل کارگروه با موضوع ساماندهی نان سبوس دار در نانوایی ها در تاریخ 95/07/13در سالن شورای ریاست با حضور قائم مقام رییس دانشگاه در حوزه مشارکتهای اجتماعی و سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت برگزار گردید .مقرر شدتعدادی کارخانه آرد بصورت محدود جهت دریافت گندم استاندارد به منظور تولید و توزیع آرد با 12% سبوس گیری جهت تامین آرد نانوایی های سنگک به اداره غله معرفی گردند.همچنین اداره غله موظف است از ابتدای آبان ماه ، گندم استاندارد با گلوتن بالای 26%(گندم روشن) را برای تولید آرد12% نان سنگک به کارخانجات منتخب ، تحویل دهد.