کار گروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان

کمیته ساماندهی نان سبوس دار

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

کمیته ذیل کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذایی با موضوع ساماندهی نان سبوس دار

هشتمین کمیته ذیل کارگروه با موضوع ساماندهی نان سبوس دار در نانوایی ها در تاریخ 95/07/13در سالن شورای ریاست با حضور قائم مقام رییس دانشگاه در حوزه مشارکتهای اجتماعی و سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت برگزار گردید .مقرر شدتعدادی  کارخانه آرد بصورت محدود جهت دریافت  گندم استاندارد به منظور  تولید و توزیع آرد با 12% سبوس گیری جهت تامین آرد نانوایی های سنگک به اداره غله معرفی گردند.همچنین اداره غله موظف است از ابتدای آبان ماه ، گندم استاندارد با گلوتن بالای 26%(گندم روشن) را برای تولید آرد12% نان سنگک به  کارخانجات منتخب ، تحویل دهد.