کار گروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان

برگزاری چهارمین کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان درسال 97

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

برگزاری چهارمین کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان درسال 97

مورخ 97/09/28 

 

این جلسه به ریاست آقای دکتر قامتی سرپرست محترم معاونت اجتماعی سیاسی وامنیتی استانداری خراسان رضوی (رئیس محترم کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان ) و با حضور آقای دکتر محمدرضا دارابی ریاست محترم دانشگاه (دبیر محترم کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان و آقای دکتر خدایی قائم مقام محترم ریاست دانشگاه در حوزه مشارکتهای اجتماعی و نیز با حضور مدیران محترم سازمانهای دولتی عضو و همچنین مسئولین چند دستگاه مدعو در محل استانداری برگزار گردید.

با توجه به دستور کار جلسه تصمیماتی در موارد ذیل اتخاذ گردید ؛

1)      در خصوص مصوبه جلسه گذشته ( در خصوص استفاده عموم مردم از فضاهای ورزشی سازمانها در ساعات بلااستفاده ) اداره کل ورزش و جوانان استان استعلام لازم از دستگاههای اجرایی را انجام و نتیجه به دبیرخانه کارگروه اعلام نماید. همچنین دستگاه های اجرایی مکلف اند نسبت به در خواست استعلام  اداره کل ورزش و جوانان نسبت به ارائه گزارشی از فضاها و امکانات ورزشی مجوعه خویش اقدام نمایند

2)      سازمان حفاظت محیط زیست استان در اولین جلسه کارگروه در سال 98 ، گزار ش جامع و کاملی در خصوص مصوبه جلسه گذشته ( ممنوعیت استفاده از ظروف پلاستیک یک بار مصرف و بطری های پلاستیکی آب معدنی در ادارات استان ) ارائه نماید.

3)      موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی استان به عنوان مجری برنامه ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی انتخاب تا با ارتباط موثر با سایر دستگاههای دخیل در برنامه بر اجرایی شدن برنامه یاد شده دراستان برنامه ریزی و  نیز نظارت نمایند.

4)      در خصوص  طرح ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، روشهای به حداقل رساندن سموم در میوه ها و سبزیجات را به دبیرخانه کارگروه ارائه نماید.

5)      دبیرخانه کارگروه با همکاری صداوسیما و سایر رسانه ها نسبت به اطلاع رسانی و آگاه سازی عمومی نسبت به روشها و نحوه به حداقل رساندن سموم در میوه و سبزیجات اقدام نماید.

6)      دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سازمان جهاد کشاورزی استان برنامه زمان بندی پروژه های پیش بینی شده در برنامه ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی را به موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ظرف مدت یک ماه اعلام نمایند.

7)      کمیته تخصصی ذیل کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با حضور نمایندگان سازمانهای مرتبط ( بسته به موضوع ) تشکیل تا ضمن بررسی تخصصی  دستور کارها قبل از برگزاری جلسات کارگروه بر اجرای مصوبات توسط سازمانهای مسئول نیز نظارت نماید.

8)      اعضای کارگروه پیشنهادات ونقطه نظرات و برنامه های خویش خود را در خصوص جلسات کارگروه و دستورکارهای سال 98 به دبیرخانه کارگروه اعلام نمایند.

9)      کلیه سازمانها به ویژه صداوسیما و رسانه ها از هرگونه تبلیغ و ترویج استفاده از نمک های غیر استاندارد  در سطح سازمان ها جلوگیری و نسبت به آگاه سازی عمومی در خصوص  عدم مصرف نمکهای دریایی اقدام نمایند.

10)  دانشگاه علوم پزشکی در راستای پایش باقیمانده آفت کش ها و کودهای شیمیایی این امر را در مورد محصولات داخل استان نیز پیگیری، انجام و نتیجه آن را به دبیرخانه کارگروه اعلام نمایند.