چهارمین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان خراسان رضوی
چهارمین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان خراسان رضوی در مورخ 30/10/95 با حضور دکتر مهرابی بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان و دکتر حسینی مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، ، دکتر خدایی قائم مقام رییس دانشگاه در حوزه مشارکتهای اجتماعی و روسای سازمانهای عضو برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر حسینی مشاور رئیس دانشگاه گزارشی از موفقیت های دانشگاه علوم پزشکی مشهد از جمله کسب رتبه اول در برنامه تحول نظام سلامت و کسب رتبه سوم پژوهش در کشور را به عنوان دستاوردهای دانشگاه در سال جاری عنوان نمود و اظهار امیدواری کرد که با همکاری سازمان های عضو کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان بتوان در این مقوله هم رتبه شایسته ای در سلامت و امنیت غذایی استان بدست آورد.
در ادامه دکتر حسینی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری موضوع سبوس نان و HIVرا رسالت و مسئولیت اجتماعی کلیه سازمان ها بیان داشت و ضرورت پیگیری این دو مقوله را خواستار شد.
اهم مصوبات این جلسه:
- ساماندهی نان سبوس دار و ارائه مزایای پخت نان با حرارت غیر مستقیم
- برگزاری دوره آموزشی 6 ساعته بیماری ایدز جهت کلیه کارکنان ادارات و سازمان ها
- معرفی ظرفیت های کارشناسی و ارسال متون آموزشی از معاونت بهداشتی به صدا و سیما جهت پخش در خصوص بیماری ایدز و مزایای استفاده از نان سبوس دار
- ارائه طرح های پژوهشی اولویت دار در خصوص کیفیت و کمیت نان در دانشگاه ها و مراکز پژوهشی استان
- ارائه برنامه عملیاتی آسیب های اجتماعی با موضوع اعتیاد، طلاق، مفاسد اخلاقی و اجتماعی توسط سازمان های ذیربط به اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی